Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

IFA: Philips BDP-7200

Skriven av: dp79.com  |  Datum: 2008-08-31

Vi forstsätter genomgången av alla blu-ray-spelare som presenterats under IFA-mässan och Philips BDP-7200 är kanske inte den spelare som får en att jubla högt rent specifikationsmässigt men för alla Philips-tv-ägare så kan det kanske vara roligt att se att företaget faktiskt släpper blu-ray-spelare.

BDP-7200 har redan lanserats i USA men ska nu vara på väg till Europa. Den stödjer enbart profil 1.1 och saknar intern avkodning av Dolby TrueHD och DTS-HD MA, dessa två format får man skicka som rådata till en hemmabioförstärkare som klarar avkoda signalen.  Har man en sådan, så sparar man givetvis en slant på att enbart köpa ”avkodningen” en gång men för oss andra så kanske det är bäst att titta efter en annan spelare...

Philips använder sig av Panasonics UniPhier-krets för bildbehandling och annat, dock inte den nya generationen som Panasonic själva använder i BD55 utan en äldre variant.

BD7200 känns ganska ordinär men med ett stilrent utseende och bra basfunktionalitet till förmodligen ett lite lägre pris så kan den ändå vara ett bra val. Lansering sker i höst och priset hamnar troligtvis runt 3 000 kronor.



Trendande produkter
Prisjakt © 2000 - 2024 Prisjakt   Cookiepolicy.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.  Hantera cookie-inställningar.