Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Prisjakt - Sveriges bästa Androidapplikation!

Skriven av: m-be  |  Datum: 2009-11-13

Androidapplikationen Prisjakt lanserades i september i år och utvecklaren Jonas Petersson har nu vunnit 1:a pris i "Swedish Android Developers Contest 2009", en tävling arrangerad av mobiloperatören 3.

Juryns motivering: "Den vinnande applikation har på ett smart sätt tagit till vara på de möjligheter som androidplattformen erbjuder och med hjälp av dessa skapat, för användaren den enklaste möjliga lösningen på ett vardagligt problem."

 

Arrangören 3 berättar mer om tävlingen

Ursprungsidén med Swedish Android Developers Contest 2009 är att ta tempen på de svenska utvecklarna för androidplattformen och låta deras kreativitet bli trampolinen för att skapa kul, smarta och nyttiga applikationer. Applikationer som helt enkelt får android att förenkla och förgylla människors vardag. Intresset kring tävlingen har varit stort både i media och bland utvecklare. Mer än 100 utvecklare registrerade sig för utmaningen och ett drygt femtiotal av dessa levererade en fullt utvecklad applikation. Bidragen har omfattat allt från väldigt enkla nöjesapplikationer till mer avancerade applikationer som nyttjar flera av telefonens unika funktioner för att lösa vardagliga problem och skapa nytta för androidanvändare. De inskickade bidragen har bedömts av juryn utifrån kriterierna idé, funktionalitet och design.

 

Hur fungerar applikationen?

När du besöker en butik kan du med Androidtelefonen skanna streckkoden på en vara och få upp webbutikernas lägsta priser, användarkommentarer, betyg, produktomdömen och bilder. Du kan också få information om lägsta priset från andra fysiska butiker i din närhet och en karta som visar dess position i förhållande till där du befinner dig.

Har du en Androidtelefon och vill få tillgång till applikationen är det bara att klicka sig in i Market på din telefon och söka på "Prisjakt".

För de som vill kontrollera priser, omdömen, produktegenskaper och annat vid besök i butiken, men som inte har tillgång till en Androidtelefon, erbjuder Prisjakt både en mobilklient (m.prisjakt.nu) och en iPhoneklient.

Länkar:

Mer om tävlingen

3 Film om Prisjakt Androidapplikation

Sony Ericsson film om Prisjakt Androidapplikation

Prisjakt's egen film om Androidapplikationen

Mer om Prisjakt-plugins

Hitta Androidtelefoner på Prisjakt


 



Trendande produkter
Prisjakt © 2000 - 2024 Prisjakt   Cookiepolicy.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.  Hantera cookie-inställningar.