Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Digitalt ut från iPoden från Pioneer

Skriven av: dp79.com  |  Datum: 2009-12-03

Pioneers iPod-system visades upp redan under IFA-mässan i Berlin men det är först nu det nått de svenska butikerna.

Det handlar om två system, Pioneer XW-NAS-3 och XW-NAS-5 och man har att välja på vitt, svart, silver eller rött i metallicutförande om man väljer NAS-5 medan NAS enbart kommer i det vita utförandet.

Vad som är intressant med Pioneers lösning är att Pioneer valt att satsa på att plocka ut den digitala signalen från iPod/iPhone för att låta NAS-3/NAS-5 ta hand om DA-omvandlingen och förhoppningsvis gör Pioneer ett bättre jobb än Apple.

Pioneer använder en digital förstärkare som matar de två inbyggda högtalarna och baselementet med ström. Det finns även komponentutgång för att kunna koppla systemet till din teve.
Skillnaderna mellan NAS-3 och NAS-5 är bland annat att NAS-5 har inbyggd radio och att stöd för Pioneers bluetooth-tillbehör via en extra adapter så man till exempel kan strömma musik till systemet. NAS-5 har även en liten LED-klocka och funktioner som snooze-, väcknings- och insomningsfunktion.

Båda modeller går att styra med den medföljande fjärrkontrollen, liten som ett kreditkort.

Priset är satt till 5 500 för Pioneer XV-NAS5 och 5 000 kronor för XV-NAS3.



 Medelbetyg:
Trendande produkter
Prisjakt © 2000 - 2024 Prisjakt   Cookiepolicy.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.  Hantera cookie-inställningar.