Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Arcam Solo Neo

Skriven av: dp79.com  |  Datum: 2010-01-14

Arcam fortsätter med smidiga musiklösningar och denna gång är det en trådlös version av Solo som är nyheten. Arcam Solo Neo visades upp under CES och det är en musikspelare som kan strömma de flesta vanliga musikformat från en NAS eller dator, trådlöst eller via kabel. Givetvis finns det även en usb-ingång så man kan koppla in en hårddisk eller minne .

Arcam Solo Neo kommer ersätta nuvarande Arcam Solo när den släpps vilket beräknas ske  under maj månad.

När det gäller format så stöds waw, mp3, aac, wma och flac (ej bekräftat med 24-bitar).
CD-möjligheterna är kvar och Arcam Solo Neo har precis som sin företrädare en radio. Det finns fem ingångar och det finns även möjlighet att haka på ett slutsteg via ”preout” och det finns även möjlighet till musik i två rum (multizon) med oberoende volymkontroll.

Effekten ligger på 50 watt per kanal och skönt nog är enheten helt fläktlös vilket inte alla konkurrerade system kan skriva ut i specifikationen.

Summerat kan man säga att det är en ganska logisk fortsättning på Solo-konceptet. Hur gränssnitt med mera fungerar finns det inga uppgifter om.

Via arcam.co.uk



Trendande produkter
Prisjakt © 2000 - 2024 Prisjakt   Cookiepolicy.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.  Hantera cookie-inställningar.