Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Prisjakts iPhone-app v. 2

Skriven av: axelvictorin  |  Datum: 2010-05-07

Idag lanserar Prisjakt version 2 av den populära iPhone-applikationen. Nytt i denna version är att den har fått samma streckkodsläsare som gav förstapris i mobiloperatören Tre:s ”Swedish Android Developers Contest 2009”. Den nya versionen av iPhone-appen har också förbättrad användbarhet och trevligare utseende.

Alla förpackningar har sedan länge en streckkod (även kallad EAN-kod) för att hålla reda på pris och artikelnummer. Det är denna kod butiken skannar i kassan. Det kan nu också konsumenten göra med sin iPhone och snabbt få svar på om produkten finns till ett bättre pris på nätet, eller kanske i en närbelägen butik.

Applikationen visar till och med avstånd och vägbeskrivning till andra butiker som säljer samma produkt. Det går också att se användaromdömen från Prisjakt om produkter, butiker och näthandlare.

Har du hittat en produkt som intresserar dig?
Öppna Prisjakt-appen och läs in streckkoden med kameran eller sök på produktens namn.

Prisjakt-appen svarar med:
Lägsta pris i din närhet - på karta, med vägbeskrivning!
Lägsta pris på nätet
Användaromdömen för produkten
Användarbetyg på butiker
Prishistorik för produkten
Produktens egenskaper

Nytti version 2:
Streckkodsläsare
Förbättrad design
Produktomdömen direkt i appen
Visa pris på karta

Läs mer, se fler bilder och ladda ned:
https://itunes.apple.com/se/app/prisjakt-v-2/id369151774?mt=8#

 

 

Prisjakt v.2  är utvecklad av Appcorn i samarbete med Prisjakt. Applikationen fungerar med Apple iPhone med minst OS 3.1, iPad och iPod Touch. Streckkodsläsning endast med iPhone.

Observera att Prisjakt visar nätpriser, och vissa butiker har andra priser i sina fysiska butiker. Därför ärdet bra att kontakta butiken innan du åker långt för att handla. Vår ambition är att i framtiden även lista en stor del av butikspriserna.

 



Trendande produkter
Prisjakt © 2000 - 2024 Prisjakt   Cookiepolicy.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.  Hantera cookie-inställningar.