Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Smart hdmi-kontakt

Skriven av: dp79.com  |  Datum: 2010-11-23  |  7859 besökare

Glappande hdmi-kablar är tyvärr inte helt ovanligt och det har nu dykt upp en smart liten adapter som ser till att hdmi-kabeln sitter ordentligt fast i dina kära ägodelar.

Kontakten heter hd EZ lock och har funnits i USA i något år där den även fått flera utmärkelser, bland annat ”CES 2009 Innovations Design and Engineering Showcase award”.

Lagom till jul lanseras kontakten i Sverige och den fungerar på ett flertal apparater, både de som har en skruvkontakt strax ovanför själva hdmi-porten men även för de apparater som skruvhålet strax nedanför hdmi-porten. Saknas det helt ett skruvhål vid hdmi-porten så skall kontakten ändå köra nytta då den går att justera så att den ger stöd vilket gör att den tunga hdmikabeln inte riskerar att glappa för minsta stöt eller rörelse.

Priset ligger strax under 200 kronor så drabbas du ibland av glappande kontakter och inte vill byta hdmi-kablar så kan det vara en prisvärd lösning.

Mer information hittas på www.hdmilås.se.


 Prisjakt © 2000 - 2023 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.