Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Sony bygger in PS2 i teven

Skriven av: dp79.com  |  Datum: 2010-12-07

Sony fortsätter att hålla liv i sin framgångsrika spelkonsol som har runt tio år på nacken. Genom att bygga in ett Playstation 2 i en 22-tums lcd-tv, Sony BRAVIA KDL22PX300, så hoppas Sony givetvis att de gör livet enklare för alla föräldrar. Köp en tv för runt 3 000 och du har en underhållningsmaskin till barnen som inte bara spelar upp dvd-filmer utan även ger tillgång till massor av spel. Och är du själv sugen så är det förståeligt, Sony har sålt över 150 miljoner exemplar av Playstation 2 vilket gör det till den mest sålda konsolen någonsin!

Med fyra hdmi-ingångar och tre usb-portar så finns det även möjligheter att koppla in mediaspelare, mobiltelefoner, videokameror, digitalkameror med mera. Det bjuds även på intressanta möjligheter då det finns en Ethernet-port så man kommer åt Sonys BRAVIA Internet Video service.

Det handlar dock inte om någon full hd-panel utan det är 720p (1366 x 768) som gäller men borde vara fullt tillräckligt på 22 tum och speciellt om det är PS2-spel som används som källa.

Än så länge finns det ingen information om svensk lansering utan tillsvidare är det England som gäller. Det finns heller inga uppgifter om en USA-lansering så eventuellt används England som ett testland där Sony förhoppningsvis väljer att lansera till andra länder om produkten blir framgångsrik.

Vad tror du, har Sony träffat rätt med sin tv som har ett Playstatation 2 inbyggt eller är de helt fel ute?



Trendande produkter
Prisjakt © 2000 - 2024 Prisjakt   Cookiepolicy.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.  Hantera cookie-inställningar.