Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Spotify vs. Itunes. Fight!

Skriven av: Minhembio  |  Datum: 2011-05-04  |  10779 besökare


Nu vill Spotify bli förstahandsvalet när man synkar sin Ipod mot datorn.
När man kopplar in sin Ipod (räkna med att detta kommer också till Ipad och Iphone!) till datorn så kommer Spotify att hantera den som en extern enhet, precis som Itunes gör. Sedan kan man synka låtar och spellistor som man har på Spotify på datorn med Ipoden.

Enligt Spotify själva kommer man vara det enda program som behövs för att synka sin musik mellan datorn och bärbara enheter. Det nya klientprogrammet kommer dessutom kunna importera alla mp3-låtar du har i Itunes eller på datorn. Användare av Iphone, Ipod Touch eller Android kommer även att kunna synkronisera låtarna trådlöst mellan dator och telefon. När användaren startar Spotifys app på telefonen visas den nu som en enhet i klientprogrammet på datorn, och du kan sedan välja vilka spellistor som ska synkroniseras med telefonen.

En annan nyhet är att de som har gratisversionen också kan köra Spotify-appen på Android-, Iphone- eller Ipodenheter. Det går dock fortfarande inte att streama musik men man kan synka sina låtar och låtlistor mellan datorn och den mobila enheten trådlöst, vilket skiljer Spotify från Itunes.

Självklart hoppas man tjäna pengar på detta; om man inte äger låtarna så kan man köpa dom via Spotifys nya musikaffär. Priset på låtarna kommer bli från sex kronor per låt beroende på hur många man köper. Dessa funktioner att släppas i form av automatisk uppdatering från och med idag.

Läs mer på Spotifys blogg.

 

Skribent: Christian ReinmarPrisjakt © 2000 - 2022 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.