Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Ny version av forumet

Skriven av: Minhembio  |  Datum: 2011-09-17  |  7216 besökare

 

Kära besökare,

Vi har idag uppdaterat vårt forum till en ny version. Tyvärr tog installation och uppgradering lite längre tid än väntat. Vi ber om ursäkt för att siten varit nere under så lång tid, och hoppas att ni fick lite extra tid att lyssna på musik eller spana in en (eller ett par) riktigt bra film(er) istället!

Många andra delar av Minhembio använder delar från forumet, så även resten av siten påverkas av denna uppdatering.

Vi har jobbat hårt för att se till att allt funkar, men det kommer oundvikligen vara några grejer som inte funkar. Speciellt då några vanligt använda tabeller i databasen har ändrats. Vi lovar att fortsatt jobba hårt tills allt fungerar tillfredsställande!

Nyheter:

Ut och leta! :-)

En sak som ni säkert kommer att märka av är att en del avatarer saknas, det beror på att IPB (företaget som har byggt mjukvaran) har gjort en del ändringar just där. Det finns nu bara en bild (istället för tidigare profilbild och avatar) och man tillåter inte länge länkade bilder.

Använd gärna kommentarstråden för att rapportera eventuella konstigheter ni upptäcker!Prisjakt © 2000 - 2023 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.