Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Årets nätbutik 2011 - rösta på din favorit

Skriven av: axelvictorin  |  Datum: 2011-11-01  |  5528 besökare

Finns det en butik som alltid levererar snabbt och rätt, som erbjuder bra priser, eller som alltid ger "det där lilla extra" och får dig på gott humör genom att vara lättanvänd och snygg?

Oavsett anledning, leta upp just din eller dina favoritbutiker på Prisjakt och klicka på nomineringsknappen. Då har de chansen att bli en av de butiker som tävlar om utmärkelsen "Årets nätbutik 2011".

Nytt för i år:
• Du som Prisjaktmedlem kan nominera vilken som helst av våra drygt 3 000 listade butiker till huvudpriset "Årets nätbutik 2011". Detär bara att gå in på butikens sida på Prisjakt och klicka på nomineringsknappen.

Tips: Du kan hitta "butikssidor" med hjälp av sökrutan uppe till höger på Prisjakt, eller gå in genom att klicka på flaggan i prislistan vid en butiks pris.


• Nomineringen pågår den 1 till 14 november, och följs sedan av en omröstningsperiod den 15-30 november där man kan rösta på någon av de butiker som fått flest nomineringar.

• Under omröstningsperioden kan du dessutom rösta i de övriga kategoriena: "Årets nykomling", "Bästa kundservice" och "Årets sportbutik".Prisjakt © 2000 - 2023 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.