Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Ken Kreisel

Skriven av: m-be  |  Datum: 2012-02-16

Hembiobutiken skriver i ett pressmeddelande att de har blivit återförsäljare av Ken Kreisel.

Enligt meddelandet är Ken Kreisel är nu tillbaka med ett nytt högtalarmärke som heter just  "Ken Kreisel". Kriesel är grundare och har även designat alla produkter själv på samma sättsom han en gång var nyckelperson på Miller & Kreisel som rönt storframgång i branschen. Ken Kriesel har lång branscherfarenhet och meriter somsträcker sig över flera decenier, bland annat var han en av de drivande bakom utvecklingen av sub-basen som vi känner den idag. Se www.kenkreiselsound.com för hans imponerande tidslinjeuppställning.

De två första produkter som lanseras är high-end subwoofers som benämns MX-700 Mk3 med 2x8-tumselement samt MX-5000mk3 med 2x12-tumselement. Bägge drivs av ett slutsteg som Claridy varit med och designat vilket ska "ge kraft men med bibehållen kontrol"l, 750w RMS eller 2200W vid peak. Under 2012 kommer det lanseras ett flertal nya produkter från Ken Kreisel, som t.ex. konceptet "3D Push-Pull-Pulsar" där upp till fyra subwoofers ställs ovanpåvarandra (varannan upp och ned) och ger en mekanisk koppling somminskar resonansen.

Första leveranserna sker i mars och produkterna kommer att demonstreras hos Hembiobutiken i Västra Frölunda och Stockholm.Prisjakt © 2000 - 2023 Prisjakt   Cookiepolicy.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.  Hantera cookie-inställningar.