Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

IFA-mässan 2012, bildreportage

Skriven av: axelvictorin  |  Datum: 2012-09-03

Årets IFA-mässa i Berlin gick av stapeln i helgen, och en delegation på sex personer från Minhembio/Prisjakt var nere och kollade in de senaste nyheterna.

"Det är en stor mässa, och vi såg mycket under dagen vi var där", berättar Jonatan Jarbo. "Intressantast var montrarna som de stora tillverkarna satt upp, exempelvis Sony, Samsung och LG. Själv blev jag imponerad av LG:s 3D-visningar trots att jag inte är så inne på just 3D annars".

"Annars var jag lite besviken på Samsungs Windows 8-platta. Om det beror på att jag själv har en Asus eller att detta var ett förserieexemplar vet jag inte", avslutar Jonatan.

Både Jonatan Jarbo och Konrad (Huzko) hade kamerorna med sig och har sammanställt ett par bildserier för Minhembio, och fler är på gång.

Se och kommentera bilderna i denna tråd:
https://www.minhembio.com/forum/index.php?showtopic=301516Prisjakt © 2000 - 2023 Prisjakt   Cookiepolicy.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.  Hantera cookie-inställningar.