Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Ny lätt bärbar från Samsung

Skriven av: m-be  |  Datum: 2013-10-25

Samsung Ativ Book 9 Plus ser ut att bli en högupplöst historia med skärm som klarar 3 200 x 1 800 pixlar. Det gör att modellen blir ledande i sin kategori med 13,3-tumsskärm och de totalt 5,76 miljoner pixlarna lär göra bilden skarp från kant till kant – bara bildmaterialet är bra nog.

Förutom en bra skärm så får Ativ Book 9 Plus även en Intel Haswell Core i5- eller Core i7-processor, 8 GB internminne och 256GB lagringsutrymme med en SSD-disk. Enligt Samsung ska datorn kunna starta upp på endast 5,9 sekunder från kallstart och från vila på 0,9 sekunder.

Med sitt lilla yttre ser Ativ Book 9 Plus ut att bli en trevlig resekamrat då den är 13,6 millimeter tunn och väger 1,39 kilogrammed batteriet. Just batteriet ska klara 12 timmars drift vid normalt bruk och det är klart godkänt om man jämfört med många andra ultrabooks av tidigare modeller.

Datorn är tillverkad med ett chassi i aluminium, grafikkretsen IntelHD 4400 används och skärmen skyddas av Gorilla Glass för att minska risken för repor. Både tangentbord och musplatta är bakbelyst för användning även i sämre ljusförhållanden.

Samsung Side Sync fungerar på de flesta Windows 8-datorer i Ativ-familjen, samt Galaxy-telefoner med senare versioner av Android.

Mer information se även: NordicHardware om SideSync

Vad tycker ni?

Denna artikeln är skriven av Daniel Haaf och är en av utvalda artiklar av Daniel som kommer att presenteras här på Minhembio.Prisjakt © 2000 - 2023 Prisjakt   Cookiepolicy.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.  Hantera cookie-inställningar.