Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Årets Prisjaktsmedlem

Skriven av: m-be  |  Datum: 2013-12-17

När det gäller Prisjakt finns det ingen snyggt regisserad historia att skryta med. Prisjakt är inte heller skapat från stela grafer och ändlösa PowerPoints. Genom nyfikenhet och envishet skapade Jonas Bonde en svensk prisjämförelsesajt från sin källare och sedan har flera medarbetare fört traditionen vidare.

Dock hade deras arbete bara blivit ett skal om inte det hade funnits aktiva medlemmar som har varit med och skrivit gillade omdömen, lagt till egenskaper, svarat på foruminlägg och skickat in feedback. Människorna som med ett stort engagemang har bidragit till att hjälp andra besökare att göra kloka val.

Vi önskar nu lyfta fram några av dessa medlemmar som har hjälpt andra extra mycket och ber därför er om hjälp med att utse 'Årets medlem'. Kanske har någon av dessa har varit med och hjälpt just dig med ett beslut?

Visa din uppskattning genom att rösta på Årets medlem.


Röstningen pågår t om 31 december och vinnaren presenteras i början av januari 2014.Prisjakt © 2000 - 2023 Prisjakt   Cookiepolicy.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.  Hantera cookie-inställningar.