Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Hembiobutiken anordnar Hembio-SM

Skriven av: LeContre  |  Datum: 2014-10-24

Hembiobutiken i Göteborg som var med och startade Minhembio.com arrangerar nu Hembio-SM. För att vara en tävling har den en unik egenskap i det att både den bästa och den sämsta hemmabion får pris.

Tävlingen har två klasser: "Toppen" och "Botten". Det betyder att alla som har en hembioanläggning, bra eller dålig, kan vara med och tävla.

De tio tävlande med flest röster hamnar på topplistan och av dessa går sex tävlande (tre från kategori Toppen och tre från kategori Botten) till final där vinnaren tar hem en hembioanläggning eller en värdecheck på 25 000 kr.

-Vi vet att det finns många därute som investerat mycket tid och pengar för att bygga upp en grym hembioanläggning. Men vi vet även att det finns många som är i behov av hjälp och saknar det allra nödvändigaste. Därför finns det två kategorier att tävla i, berättar Mattias Björnberg, VD på Hembiobutiken.

Hembio-SM lanseras i samband med det årligen återkommande eventet Hembiodagarna som går av stapeln 25-26 oktober i Hembiobutikens showroom i Göteborg och Stockholm. Hembio-SM hittar du på hembiosm.se och pågår perioden 22 oktober - 30 november


Prisjakt © 2000 - 2023 Prisjakt   Cookiepolicy.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.  Hantera cookie-inställningar.