Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Pryl tackar för sig

Skriven av: LeContre  |  Datum: 2015-09-22

Prisjakt Pryl har under ett antal år hållit en mängd läsare och användare upplysta om vad som händer på teknikfronten. Målet har varit att informera om trender och nya produkter inom främst områden som datorer, mobiler och annan teknisk utrustning såsom kameror och tv-apparater.

Målgruppen har varit bred med en rad olika skribenter med varierande intresse och passioner. Tanken har hela tiden varit att erbjuda en objektiv rapportering som skulle ge läsarna information och alternativ inför köp men även underhållande kuriosa. Fokus har dock hållits på hemelektronik och prylar/gadgets.

En rad samarbeten har ingåtts under åren - vissa mer lyckade än andra. Det har inte alltid varit lätt att balansera målet med en bred publik och ett innehållsmässigt djup. Prisjakt valde för en tid sedan att ta full kontroll över bloggen för att höja kvaliteten samt påbörja arbetet med ett helt nytt koncept.

Prisjakt Konsument
Prisjakts nya satsning "Konsument" skiljer sig från Pryl genom att Prisjakt har hela redaktionen in house samt tillgång till mer resurser och ett fokus på kvalitet och djup oavsett område. Skribenterna har som mål att hjälpa och informera konsumenter om bra produkter, hur saker och ting fungerar i detalj, vad man bör tänka på innan köp etc. Kort och gott en mer fulländad service för Prisjakts användare såväl som Minhembios medlemmar.

Här kan ni ta del av den nya sajten och här kan ni läsa mer om redaktionen!


Prisjakt © 2000 - 2023 Prisjakt   Cookiepolicy.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.  Hantera cookie-inställningar.