Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Två nya 5.1-system från Tannoy

Skriven av: Fnk  |  Datum: 2006-03-12

Enligt en pressrelease från Tannoy kommer de snart att släppa två nya uppsättningar 5.1-högtalare.
HTS 100 kallas instegsmodellen som är anpassat för de som inte har utrymme till stora högtalare, men ändå vill ha surroundljud. Satelliterna har ett 3-tums bas/mellanregister-element och en 3/4-tums diskant vilket ger högtalarna ett frekvensomfång på 100Hz-40KHz. Centerhögtalaren i systemet har dubbla element, och det ingår även en subwoofer på 100W.

HTS200 är det lite större paketet som även ska fungera bra till musik och film i lite större rum. Fronthögtalarna är golvhögtalare av basreflexkonstruktion, och hyser dubbla bas/mellanregisterelement på 3 tum, samt 3/4-tums diskanten. Subwoofern i HTS200-paketet är av lite större modell än sin lillebror och har en nedåtspelande bas.

Båda systemen inkluderar väggupphängning till satelliterna, ett ställ till centern samt kablar och installationstillbehör. Golvhögtalarna levereras med spikes. För en extra kostnad kan man också köpa till stativ till satelliterna.




Rekommenderat pris kommer att vara:
HTS 100: £399
HTS 200: £549
HTS Stands (ett par): £69

Källa: Homecinemachoice.com


Trendande produkter
Prisjakt © 2000 - 2024 Prisjakt   Cookiepolicy.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.  Hantera cookie-inställningar.