Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Rock Band 3

Skriven av: Zoiler  |  Datum: 2010-11-27  |  2463 besökare

Betyg: Betyg: 8


 

  1. Genre: Musik
  2. Släppdatum: 2010-10-29
  3. Utvecklare: Harmonix
  4. Utgivare: Electronic Arts
  5. Plattform: PS3/Xbox 360/Wii

 

Mer av det goda.

Efter The Beatles och Green Day var det då dags för det tredje huvudspelet i Rock Band-serien. De största nyheterna är att man nu kan spela med riktiga instrument i ett så kallat Pro mode. Om du har tröttnat på de fem färgade knapparna och är ute efter lite mer än bara plast, eller bara vill lära dig spela riktig gitarr är det här ett perfekt tillfälle att investera lite pengar på de specialgjorda gitarrerna. Självklart kan du även spela bas med dem och trummor går också att köra i Pro mode. Den andra stora nyheten är introduktionen av keyboard som har varit efterlängtat utav många. Tyvärr kan jag inte säga något om detta då jag inte testat det.Så om man inte har råd till att köpa alla nya instrument och bara vill spela på det traditionella sättet, är Rock Band 3 fortfarande värt att köpa? Med tanke på de 83 låtar som inkluderas och att man givetvis kan importera de flesta andra låtar (precis som i Rock Band 2), så tycker jag att det är ett självklart köp. De nya låtarna är riktigt bra och roliga att spela, något som jag inte kan säga om låtarna i Guitar Hero: Warriors of Rock. Själva gränssnittet i menyerna är också mycket bättre än i tidigare spel. Det finns fortfarande ett karriärläge där du går ut på turné för de som inte redan tröttnat på att bli rockstjärna för tionde gången, men annars är det Quickplay som gäller. Där kan du köra ensam, i band eller online som vanligt.

Det finns dock några designmissar som sänker betyget. Själva notbrädan har krympts så att man inte kan se noterna långt i förväg, brädan är dessutom fortfarande nästan heltransparent vilket kan vara väldigt irriterande. Breakneck Speed är nästan onödigt med tanke på den korta brädan och att det bara finns en hastighet man kan välja mellan, jämfört med GH:s fem. Av någon anledning går det fortfarande inte heller att spela två gitarrer samtidigt om man vill det, något som funnits i GH ett tag nu. Har även stött på några buggar med poängen och guldstjärnor när jag spelat i bandläge, även trills är buggade och är svårare att sätta än menat. Men de flesta som spelar Rock Band 3 kommer inte att bry sig om dessa klagomål.Jag har alltid hållit GH-serien före RB, men det känns som att Rock Band 3 definitivt har jämnat ut striden. Ett bra avslut på vad som mycket väl kan vara det sista musikspelet av sitt slag.

 

+ Nya Pro mode och keyboard
+ Många bra och roliga låtar
+ Över 2000 låtar att ladda ner

- Märkliga designval8/10 – Mycket Bra

Skribent: FreezardPrisjakt © 2000 - 2023 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.