Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Game Party: In Motion

Skriven av: Zoiler  |  Datum: 2010-12-12  |  3567 besökare

 

  • Genre: Party
  • Släppdatum: 2010-11-25
  • Utvecklare: Farsight Studios
  • Utgivare: Warner Bros Interactive
  • Plattform: Xbox 360

 

Men allvarligt...

När man knappt kan spela ett spel för att man har problem med att ta sig igenom menyerna, då är spelet riktigt uselt alltså. Game Partys rörelseigenkänning är så värdelös att man står som ett fån och försöker komma vidare för att spela minispel som i sin tur inte är baserade det minsta på 1:1-igenkänning utan bara förutbestämda rörelser. Av det lilla jag provade. Resten har jag läst från amerikanska användarrecensioner. En av dem sa att av alla de 2000 spel han spelat under sina år är det här det trasigaste och sämsta hittills.

Menynavigeringen. Spelet visar en radar i övre vänstra hörnet på skärmen. Man har en jätteliten yta att stå på för att kunna navigera i menyerna och står man utanför så blir man en röd prick på radarn och känns inte igen. Man lyfter handen i midjehöjd för att komma vidare men det är riktigt jobbigt att få Kinect att känna igen rörelsen och därmed svårt att ens starta minispelen.

Ok, så vi är tre personer som vill partaja. Det finns två lägen, turnering och ”Action”. Vi försöker välja ”ACTION” men tydligen kan man bara spela två som mest. Okej, då provar vi väl turnering (tänk nu också på att det är ett he-vete att ta sig igenom menyerna ). Från 4-16  spelare. Eh, va? Det finns inget läge för tre spelare i spelet....?

Men aja, vi kör fyra spelare, någon får köra två omgångar. Först tar vi kort via Kinect och säger om vi är höger- eller vänsterhänta. Detta ska göras för alla fyra varje gång man testar ett nytt spel. Jätteroligt att ha mer att göra i menyerna. Efter första rundan tar vi bara kort på våra tröjor.

Själva spelen är minst lika trasiga de. Försöker kasta basket på två spelare men spelet pausas ständigt av någon absurd anledning, det är svårt att veta var spelare två ska stå, och om man inte står på exakt rätt ställe och gör exakt rätt förutbestämd rörelse så blir kasten helt fel. Ibland får man inte ens några bollar att arbeta med.

Provar sedan att slå ner troll i typ whack-a-mole. Man gör det med både fötterna och händerna så kontentan blir att springa från sida till sida och stampa och slå nedåt med fötterna. Lika kul som det låter och man ser ju helt efterbliven ut.

Bordshockey då? Det måste ju bara vara roligt. Men nej, ofattbart dåligt. Jag är högerhänt men verkar bara kunna köra med vänster hand, kontrollen är patetisk och man måste hålla handen uppe vid axelhöjd, som om det vore normalt i bordshockey. Målen klingar aldrig in pga skill utan det är totalt random, oftast att man själv dänker in den i egen kasse eftersom handen på skärmen lever sitt eget liv.

Vid det här laget har jag tröttnat på turneringsupplägget där man måste tvinga sig igenom tre matcher och laddningstider, att ta kort varannan minut, vara i menyerna mer än vad jag kan spela spelen som varken gränsar till att vara roliga eller följer mina rörelser som alla andra Kinectspel gjort. Försöker spela ACTION-läget, men tydligen måste man vara online för att man ska kunna spara sin profil och ta sig vidare.

...

The f-ck?

Jag har som sagt läst omkring och kollat ifall det är fel på min kalibrering (trots att det fungerar perfekt i andra Kinectspel jag testat) eller om övriga minispel kan vara roliga men nej, alla säger att det är ren dynga. Det finns ingen recension på Metacritic så det här är väl världsexklusivt men jag tänker inte spendera en minut mer med skiten. Robinson var bättre eftersom där spelar man i alla fall spelet och inte menyerna. Game party: In Motion går ut på att försöka trycka ”okej” med handen.

Jag skulle gå så långt att säga att spelet är ospelbart och söndrigt. Det får Minhembios lägsta betyg någonsin. Med all rätt.


+ Det finns verkligen inget positivt.

- Du är mer i menyerna än i spelet
- Sjukt dålig rörelseigenkänning
- Meningslösa minispel, jättetråkiga
- Urusel kontroll

 

 

0/10 – Trasigt

Skribent: ZoilerAllmän produktfakta
 Här finner du egenskaperna hos produkten. Ifall du anser att något är fel kan du, om du är inloggad, redigera dessa på produktens Prisjaktsida.
 

Allmänt

Genre Sport Simulator Party
Antal skivor
Max antal spelare (oavsett spelsätt) 16 spelare
Rek. åldersgräns 3 år

Funktioner

Funktioner Stöd för Kinect Kinect krävs

Spellägen

LAN-stöd
Lokal multiplayer Ja
Online multiplayer Ja

Övrigt

Lanseringsår
Utgivare Warner Bros. Interactive Entertainment
Utvecklare FarSight Studios

Länkar

Varumärkets produktsida
Prisjakt © 2000 - 2022 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.