Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Dark Souls III: Ashes of Ariandel

Skriven av: Zoiler  |  Datum: 2016-10-29  |  1980 besökare

 

  • Genre: Action-RPG
  • Släppdatum: 24 oktober 2016                   
  • Utvecklare: FromSoftware
  • Utgivare: Bandai Namco Entertainment
  • Plattform: PC/PS4/XB1


A
shes of Ariandel är den första av två expansioner till Dark Souls III. Som vanligt med Soulsspelen så är det inte bara att starta det från menyn utan man måste resa till brasan Cleansing Chapel i Cathedral of the Deep och prata med en kille som ligger på alla fyra vid altaret för att skickas till den nya regionen. Rekommenderad nivå är 70.

Ariandel är en kall och snötäckt skogsvärld med för det mesta öppna ytor och fiender som lurar i snövirvlet - något man snabbt upptäcker när en flock vargar omringar en och till och med själva träden vill suga livet ur en i första området. Här kan även laviner och snöras utgöra hinder för spelaren. Jag kan tycka att det är lite för öppna ytor och för många likadana fiender på samma plats, men något som är bra är att man allt som oftast har flera olika vägar att välja på, vilket kittlar utforskningsnerven. Områdena knyts dessutom samman bra med genvägar efter ett tag, bättre faktiskt än vad de gjort på länge i serien.


Finns inte så mycket mer att säga egentligen, det följer ju mallen från basspelet till punkt och pricka.
Äventyret är förhållandevis kort, 4-5 timmar kanske om man tar det långsamt, och innehåller endast två bossar, varav den ena är valfri och förmodligen svår att hitta utan guide. Den valfria bossen är barnsligt enkel, men huvudbossen är uppdelad i flera faser och kommer nog ge de flesta svårigheter – båda är vackert koreograferade och utspelas mot en riktigt snygg bakgrund. Om man klarar den valfria bossen låser man upp en PvP-arena där man kan duellera 1 mot 1 eller co-op 2 mot 2. Jag testade lite men det finns ingen statistik eller rankning, det står bara du vann eller du förlorade när matchen är över så vem bryr sig. Och det är dessutom någon sekunds fördröjning pga lagg vilket är ohållbart. Men att de gör det enklare att PvP:a är ett steg mot helt rätt håll.Slutsats
: En vacker vintervärld, lite nya fiender/vapen/sköldar/spells/rustningar, två nya bossar och sisådär 4-5 timmar mer av Dark Souls III. Jag absorberade det som en lätt efterrätt och det tycker jag du ska göra också om du är sugen på mer.Allmän produktfakta
 Här finner du egenskaperna hos produkten. Ifall du anser att något är fel kan du, om du är inloggad, redigera dessa på produktens Prisjaktsida.
 

Allmänt

Genre Äventyr RPG Fantasy Skräck Arkad Action
Expansion (kräver grundspelet) Ja
Format Download
Rek. åldersgräns 18 år

Funktioner

Funktioner

Spellägen

Lokal multiplayer
Online multiplayer Ja

Systemkrav

Operativsystem Windows 7 Windows 8

Övrigt

Lanseringsår 2016
Utgivare Bandai Namco Entertainment
Utvecklare FromSoftware
Prisjakt © 2000 - 2022 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.