Hoppa till innehåll

Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

HDMI-växling på Onkyo 805

1 svar till detta ämne
  • Vänligen logga in för att kunna svara

#1

Postad 19 maj 2008 - 12:15

zain
  • zain
  • Rookie

  • 7 inlägg
  • 0
Jag har en Onkyo TX-SE805, det verkar inte som att den sparar mina inställningar för HDMI in.
Jag har ställt in att HDMI1 ska gå till DVD, vilket inte är några som helst problem. Sen har jag försökt lägga till HDMI2 (Game/TV) för att kunna köra datorn där, men jag får inte detta att fungera.

Kopplar jag där emot bort HDMI1 och bara kör datorn på HDMI2 så kan jag få det till att fungera.

Jag har helt enkelt provat att köra min PS3 på alla HDMI portar på förstärkaren, och det fungerar.
Även datorn fungerar på alla HDMI, men när jag försöker ha båda inkopplade så verkar det som att förstärkaren ”tappar” den ena av dem.

Någon som varit med om något liknande och dessutom fått den till att kunna köra HDMI växling som den ska?
Har sett att det finns liknande trådar, men har inte hittat någon lösning.

#2

Postad 25 maj 2008 - 00:23

widde
  • widde
  • Beroende

  • 1 184 inlägg
  • 0
Har inte testat så som du, men har försökt koppla in två datorer (inte samtidigt) till hdmi-växeln utan något vidare lyckat resultat.. Har testat att koppla in en Macbook via DVI-ut på Macbooken till HDMI-in på Onkyon (805:an) och den vill inte veta av Macbookens signal, om man inte kör någon väldigt skum upplösning ut från Macbooken. Jag vill ju köra 1360x768, men det går den inte med på, då blir det "no signal"..
Från min stationära PC får jag ut 1280xnånting så det blir ju kanter på tv:n och dessutom blir bilden så ###### mycket sämre än om jag kopplar direkt till Tv:n.. Bilden blir på något sätt mycket ljusare och inte alls lika fin om jag kopplar via förstärkaren.. Är verkligen HDMI-växeln så ###### kass på Onkyo 805, eller har jag missat någon vital inställning nånstans??



0 användare läser detta ämne

0 medlemmar, 0 gäster, 0 anonyma medlemmar

Prisjakt © 2000 - 2019 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.