Hoppa till innehåll

Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

HD ljud problem.

Inga svar i detta ämne
  • Vänligen logga in för att kunna svara

#1

Postad 06 januari 2014 - 17:01

speXX
  • speXX
  • Rookie

  • 1 inlägg
  • 0
Hej!

Jag har problem med HD ljud (Inte vanligt DTS & Dolby Digital ljud) på min nya förstärkare (Harman Kardon AVR-270).


Förstärkaren får inte någon ljud signal med DTS HD MA eller Dolby TrueHD när jag kör bitstream och om jag slår över till PCM så kommer det ljud men allt tal från filmerna försvinner från min center högtalare.

Har provat att spela bluray från både PlayStation 3 & Sony BDP-S4100 (bluray spelare), har googlat i 3 - 4 dagar och ej hittat något bra svar på denna fråga.

Jag har guldpläterade 1.4 HDMI kablar och även provat med andra.

Jag har fick låna en laptop med HDMI i helgen och lyckades få DTS HD MA siganal till förstärkaren med XBMC, dock kom inget ljud vilket jag tror beror på något fel i XBMC då klippet jag spelade upp "laggade".

Min tanke är att Harman Kardon eventuellt har "handshake" problem med sony då både min bluray spelare & playstation är tillverkade av Sony?

Vore ytterst tacksam om ni har några tips på något jag missat.

Cheers!


EDIT: Tog med förstärkaren till Mediamarkt där jag köpt den, visade sig att det var fel på förstärkaren.

Redigerat av speXX, 07 januari 2014 - 20:58.




0 användare läser detta ämne

0 medlemmar, 0 gäster, 0 anonyma medlemmar

Prisjakt © 2000 - 2020 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.