Hoppa till innehåll

Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

pioneer vsx-422-k ljudet försvinner med jämna mellanrum

7 svar till detta ämne
  • Vänligen logga in för att kunna svara

#1

Postad 13 juli 2014 - 12:48

mystiskadde
  • mystiskadde
  • Rookie

  • 4 inlägg
  • 0
Hej.

Har ett väldigt udda problem med min pioneer vsx-422-k .

Allt ljud oavsett vilken ingång så försvinner ljudet efter några sekunder för att sen komma tillbaka. Den stänger inte av strömmen utan endast ljudet och så här fortsätter den så med jämna mellan rum. Någon här inne som kan tänka sig veta vad detta problem kan vara?

Oerhört tacksam för svar.

#2

Postad 13 juli 2014 - 14:20

smörgås
  • smörgås
  • Beroende

  • 1 007 inlägg
  • 0
Låter underligt.
Vad är det för källor du får ljudet från?

Samma sak om du kör radio eller analog ingång till recievern?

#3

Postad 13 juli 2014 - 16:35

mystiskadde
  • mystiskadde
  • Rookie

  • 4 inlägg
  • 0

Låter underligt.
Vad är det för källor du får ljudet från?

Samma sak om du kör radio eller analog ingång till recievern?



Det är alla ingångar, analogt som digitalt även radio.

När jag t.ex har xboxet kopplat via hdmi till förstärkaren sedan till tv:n så försvinner inte bilden bara ljudet.

Testat en högtalare i taget, olika volymer, olika högtalare. Även kollat så det inte finns nån liten kopparbit liggandes i utgångarna.

#4

Postad 13 juli 2014 - 18:06

smörgås
  • smörgås
  • Beroende

  • 1 007 inlägg
  • 0
lämna in om garanti finnes kvar annars kanske investera i en 923 som ligger på 2490:-
låter faktiskt som den helt enkelt sagt sitt.

#5

Postad 13 juli 2014 - 18:46

mystiskadde
  • mystiskadde
  • Rookie

  • 4 inlägg
  • 0
Har ingen garanti kvar tyvärr. Blir att investera i något annat märke, va inte riktigt nöjd med denna.

#6

Postad 13 juli 2014 - 20:31

smörgås
  • smörgås
  • Beroende

  • 1 007 inlägg
  • 0
sugen på en onkyo 616? silver?
skicka mej ett PM om du är intresserad

#7

Postad 14 juli 2014 - 17:11

Nirono
  • Nirono
  • Användare

  • 115 inlägg
  • 0
Jag har en Onkyo TX-NR626 och jag har precis samma problem som du. HDMI symbolen på receivern börjar blinka några sekunder och under tiden det händer så har jag bild men inget ljud. Jag har googlat runt en hel del om just det problemet och det verkar som väldigt många personer med nr626 har samma problem. Tydligen har det endast med mjukvara att göra och någon på ett forum sa att Onkyo kommer fixa det med en mjukvaru uppdatering förr eller senare. Om den uppdateringen kommer eller inte märker jag väl så småningom.

Just för att det är så många personer som har samma problem som jag så har jag inte brytt mig om att lämna tillbaka den fast jag har garanti kvar, skulle väl bara få samma problem igen.

Hur som helst, nämner det här just för att det kanske har något med mjukvaran att göra på din också?

#8

Postad 15 november 2017 - 17:07

Barritus
  • Barritus
  • Amatör

  • 74 inlägg
  • 0
Såhär 3 år efter har jag fått samma problem som dej mystiskadde. Löste du det någon gång eller köpte du en ny?



0 användare läser detta ämne

0 medlemmar, 0 gäster, 0 anonyma medlemmar

Prisjakt © 2000 - 2019 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.