Hoppa till innehåll

Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Inte helt nöjd med 65xf90

Inga svar i detta ämne
  • Vänligen logga in för att kunna svara

#1

Postad 07 januari 2019 - 22:12

Unregisteredc6a0a8ea
  • Unregisteredc6a0a8ea
  • Rookie

  • 9 inlägg
  • 0

Hejsan

Jag köpte en 65xf90 för 15k vilket säkert var ett bra pris men känner mig inte helt nöjd.

 

Dels så har jag lite tvivel på input lag, har spelat en del och tycker mig uppleva att 40ms är för dåligt. Spelar inte jättemycket men blir lite fighting-spel ibland och har funderat på köpa en switch, och där skulle nog super smash bros lida en hel del.

 

Sen så har dolby vision (i netflix) visat sig vara väldigt undermåligt, i alla fall på denna TV, trots att den dessutom är kalibrerad av mediamarkt. Bilden blir alldeles för mörk och ser betydligt sämre ut än "vanlig" 4k, ser till och med hellre på vanlig hd-bild för att den är så mycket klarare än dv. Dessutom kan man inte stänga av dv vilket är mycket irriterande.

 

Sen till local dimming, har slagit av all automatisk sådan för den matchade dåligt med netflix, blev massa blooming på de vita undertexterna, förmodligen för få dimming zones. Så där är ytterligare en grej som man betalat för men inte uppskattar. 

 

Med detta i åtanke så känns köpet sisådär och känner nästan att jag kunde köpt en billigare, "sämre" TV utan dolby vision men bättre input lag och känt mig nöjdare. Så funderar nu på att lämna tillbaka den, och titta på något i budget-skiktet istället.

 

Nån som känner igen sig, några goda råd? 

Väldigt tacksam med all input på om mina tvivel är befogade eller om jag är ute och cyklar, tack! :)

0 användare läser detta ämne

0 medlemmar, 0 gäster, 0 anonyma medlemmar

Prisjakt © 2000 - 2020 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.