Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Som registrerad användare på MinHembio kan du utnyttja många funktioner som du annars inte har tillgång till:

  • Skapa ett galleri och filmsamling
  • Skriva inlägg i forumet
  • Skapa prisbevakningar på Prisjakt
  • Annonsera gratis på Marknaden.
  • Ge omdömen på produkter och butiker

 Klicka här för att bli medlem.

Användarnamn  
Lösenord  
     
     
 
 Glömt ditt lösenord?
Klicka här
 
Hemma hos lifeiseasy
Medlem sedan: 2006-11-29
Senaste uppdatering: 2019-07-03 21:50:16
 Har 81 bilder i galleriet     0 filmer i filmsamlingen    skrivit 23 inlägg i forumet
 lifeiseasys forumprofil
 Galleri (81)  Filmsamling (0)  Annonser (0)  Gästbok (1)  Mina omdömen  Poäng
Nya PC RGB riggen  Övriga byggbilder
Viktat medelbetyg:  (0.00) (baserat på 0 st)      1055 besökare       Kommentarer      Anmäl detta album

Movies in insane wideformat

Bilder i detta album Växla till minatyrbilder
Lysande inköp
Här är en del av vad som köptes in. Tanken med bygget var att hotta upp datorn mer estetiskt än prestandamässigt då jag redan har en hyfsad bra dator. Jag är egentligen inte så mycket för blinkande och bling-bling med denna gång går jag all-in. (2019-06-20 13:34:07) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    

Lian-li PC-011
Som vanligt köpte jag mig ett Lian-Li chassi. Jag har haft många Lian-Li chassin genom åren och tycker generellt att de är de bästa både kvalitetsmässigt och byggmässigt. Dessutom är de ofta snygga att se på. Det finns idag fler chassie tillverkare som gör snygga lådor för en showcase PC. Jag sneglade exempelvis på Nzxt men valet föll återigen på Lian-Li. Just denna modell tilltalade mig för att den har en glasfront och inte bara en glas sida vilket gör att du får en bättre insyn i datorn. Jag ångrade inte en sekund valet av chassiet så här i efterhand. Jag börjar med att montera in alla fläktar totalt blir det nio stycken. Jag bytte även ut Hydro H150 "vanliga" fläktar mot vita RGB. Alla fläktar är i storleken 120 mm. Notera att jag vänder upp och ner på fläktarna längst ner för att de skall suga in luften de övriga sex blåser ut luft m.a.o. inblås i botten utblås i toppen. Jag tror det här kommer ge en bra kylning då annars lådan är ganska tät i sig själv. (2019-06-20 13:38:31) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    
Produkter på bilden:

The backside
Hela poängen med att bygga en showcase PC är att gömma bort så mycket av kablarna som möjligt från framsidan. Dessa kablar trollas inte direkt bort utan dras till i en gömma bakom moderkortet. Fläktarna behöver två saker dels anslutning för ljusstyrning dels ström. Köper du ett trepack av ML 120 fläktarna ingår det oftast en Corsair Lighting Node PRO. Det här är en liten hubb dit du kopplar en av de två kablarna från fläkten. Denna hubb styr enbart ljuset vilket du sköter om från mjukvaran iCUE. Det är viktigt att förstå att denna RGB hubb inte ger ström till fläkten för att den skall snurra. Ström till fläkten får du som vanligt genom att koppla dessa till moderkortet. Jag har en hel drös fläktar så moderkortanslutningarna räcker inte till. Det är här den fiffiga Corsair Commander pro kommer in i bilden. Denna ytterligare hubb där du kopplar in den andra sladden (ström) fån fläktarna. Hubben har uttag förr sex fläktar vilket är perfekt. CPU kylarens tre fläktar kopplas inte via denna hubb utan via Hydro H150, man behöver alltså både Corsair Lighting Node PRO och Corsair commander pro för att få det at fungera. Jag rekommenderar starkt att köpa en commander pro eller annan fläktstyrning om man har många fläktar. (2019-06-20 13:51:11) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    
Produkter på bilden:

Kabelhelvete
Det blir trångt bakom när allt är på plats. Planera och använd buntband flitigt så går det. Tålamod är nyckel till att få allt på plats. (2019-06-20 14:20:58) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    
Produkter på bilden:

The backside
Gör du allt ordentligt går sista plåten på utan att du behöver pressa så du blir röd i ansiktet. (2019-06-20 14:23:56) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    
Produkter på bilden:


(2019-06-20 14:29:42) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    
Produkter på bilden:


(2019-06-20 16:37:54) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    

Gpu backplate
Gpu backplate är beställd genom coldzero.eu (2019-06-20 16:39:02) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    


(2019-06-23 23:00:18) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    
Produkter på bilden:  Corsair ST100,  Logitech G933 Artemis Spectrum


 
Viktat medelbetyg:  (0.00) (baserat på 0 st)  Visa lista
Ge betyg
Du måste vara inloggad för att kunna sätta betyg.
 Kommentarer (0 st)
Du måste vara inloggad för att kunna ge kommentarer.
Vilka bilder visas här?
 Fler
Prisjakt © 2000 - 2020 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.