Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Sonos iPad-applikation på gång

Skriven av: dp79.com  |  Datum: 2010-08-23

Sonos musiksystem har satt lite av en referens för vad som förväntas av smarta system som kan strömma all din musik. Sedan tidigare har företaget lanserat en gratis applikation till Apples produkter så att man kan använda en iPhone/iPod för att fjärrstyra sitt Sonos-system vilket varit tacksamt då Sonos egna fjärkontroll kostar strax över 3000 kronor.

När Apple lanserade iPad så var det dock många hemmabiobyggare världen som nya möjligheter med en så pass stor skärm, att kunna använda iPaden som en fjärrkontroll är bara ett av alla användningsområden och Sonos var tidigt ute med att bekräfta att se hade börjat utveckla en applikation speciellt anpassad för iPad som fullt utnyttjade alla möjligher på den smarta läsplattan.

Tyvärr har dock Sonos blivit försenade flera gånger men nu verkar den äntligen vara på gång, under slutet av september månad räknar de med att kunna lansera applikationen som förhoppningsvis förbättrar Sonos-systemet ytterligare.

Applikationen kommer att vara gratis och angående förseningarna så säger Sonos själva att ”de kommer vara värt väntan” och att de gärna vill slå sina kunders förväntningar. Marknadsavdelningen vet helt klart hur man höjer förväntningar, nu återstår att se om Sonos levererar?

Vad tycker du, kan du tänka dig en så "stor" fjärrkontroll som iPad?

Nedan visas en förhandstitt på applikationen, den är dock från i somras och förhoppngsvis  kommer det nya intressanta funktioner i den slutgiltliga versionen som inte är med i videon.



;



Trendande produkter
Prisjakt © 2000 - 2024 Prisjakt   Cookiepolicy.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.  Hantera cookie-inställningar.