Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

LG lanserar designade 3D-glasögon

Skriven av: Dreadlock  |  Datum: 2010-12-10

LG lanserar 3D-glasögon med Alain Mikli-design på CES


LG samarbetar med världskänd glasögondesigner – visar att 3D-glasögon kan vara både ergonomiska och stilrena

LG presenterar ett nytt samarbete med den världskände franske glasögondesignern Alain Mikli, som utformat LG:s kommande 3D-glasögon. De nya glasögonen, som lanseras nästa år, kombinerar LG:s kunskap om 3D-TV och Alain Miklis erfarenhet inom glasögondesign, vilket borgar för högsta kvalitet.

Med över 30 års erfarenhet har den franska glasögonmakaren Alain Mikli skapat sig ett internationellt namn som designer av bekväma och stilrena glasögon. Hans företag har butiker över hela världen i städer såsom New York, Paris och Milano och erbjuder produkter som attraherar en modemedveten målgrupp.

De nya glasögonen är skapade med utvalda metaller, till skillnad från de flesta andra 3D-glasögon som är gjorda av plast. Detta går i linje med Miklis egen utmärkande design. Dessutom är glasögonen ergonomiskt designade för att erbjuda högsta möjliga komfort. Genom en optimal viktfördelning kommer användaren att känna av glasögonen minimalt även vid en längre tids tittande. En unik design av nässtöden, som patenterats av LG och Mikli tillsammans, ger glasögonen en bra passform över näsroten. Fjädrande skalmar ser också till att glasögonen sitter perfekt längs huvudets sidor och bakom öronen.

De nya 3D-glasögonen kommer att premiärvisas på Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas, den 6-9 januari 2011. Därefter kommer de att finnas tillgängliga tillsammans med utvalda premiummodeller inom nästa års 3D-TV-utbud från LG.

Mer information om Alain Mikli finns på: https://www.mikli.com.



Trendande produkter
Prisjakt © 2000 - 2024 Prisjakt   Cookiepolicy.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.  Hantera cookie-inställningar.