http://www.papyflo77.com/index.html
nån som känner till det hela? har handlat från honom kanske? vore juh perfa att bara få koden via mail, bara att betala så har man en kod inom kort. men man vill juh inte precis kasta pengarna i sjön heller =/.
Sökningen pågår
Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
|
Postad 08 September 2008 - 21:55
gmail tipsade mig om en kille som säljer guldmedlemskap hyfsat billigt. frågan är, går det att lita på?
http://www.papyflo77.com/index.html nån som känner till det hela? har handlat från honom kanske? vore juh perfa att bara få koden via mail, bara att betala så har man en kod inom kort. men man vill juh inte precis kasta pengarna i sjön heller =/. Postad 08 September 2008 - 21:59
det är ju inge jätteskillnad på 306kr och 399kr som webhallen säljer det för. Men jag tror nog att det är seriöst. Annars skulle han inte använda paypal. Dom kan ta tillbaka pengarna och skulle alla som köpt där blivit lurade så skulle nog paypal ha bannat honom för länge sen!
Postad 08 September 2008 - 22:05
mjo det är iförsig sant.
sökte på sidan och hittade ett forum där dom snackade om det hela, och där fanns där ett par andra adresser med. man kanske skulle chansa då och köpa 13 månaders live, och hoppas på att inte paypal är sura om man skulle bli lurad Postad 09 September 2008 - 09:23
Är säkert någon anställd på micrsooft som har beställt hem det, dom kan köpa sina egna produkter till låga priser. Jag köpte en 120GB hårddisk till 360 av en bekant på MS för 400kr samt Vista Ultimate för 250kr
Postad 09 September 2008 - 12:29
Kolla på ebay istället. Där ser du på betygen folk sätter ifall de är trovärdiga eller ej, dessutop kan man hitta billigare än det du har hittat. Kom bara ihåg att se ifall koderna är PAL eller nåt annat.
Edit: nu läste jag iofs "ebay decided to ban peoples ability to sell XBOX Live Codes and deliver them via e-mail". Undrar om det var för folk lurades eller för microsoft blev sura. Redigerat av Unregistered6116c5cb, 09 September 2008 - 12:33. Postad 09 September 2008 - 13:24
tror snarare det var ett move från ebay. åtminstone om man ska tro denna säljaren =)
Postad 09 September 2008 - 15:21 Nej vad surt, man skulle köpt nåt år extra då i mars. Nu går ju dollarn upp också Postad 09 September 2008 - 22:17
jorå det var helt ok =)
la en beställning i morse, och typ 12 timmar senare fick jag en kod mailad till mig, så nu sitter jag med 13 månaders guldlive =D 24kr/mån är heeelt ok Postad 09 September 2008 - 22:45
Duger inte länken han gav i första inlägget? Postad 10 September 2008 - 11:35 Gött att veta att det funkar och är säkert Postad 10 September 2008 - 17:30
Jag uppfattade som att han kollat vidare på andra "länkar" men om jag fattade fel är det ju inget problem. O_o Postad 24 September 2008 - 22:45
Köpte 12 månaders live guld via eBay med digital leverans (email) inom 1h. Kostaden 235kr och fungerade riktigt bra
Så länge priserna inte är misstänkt låga och recensionerna av de tidigare köparna är få så är det klart värt att testa. Postad 25 September 2008 - 10:23 Vad var det för säljare Postad 25 September 2008 - 10:32
Jepp jag kommer lätt hamna i fattigstugan när jag måste betala 60 i månaden för mitt Postad 25 September 2008 - 12:03
antar att du kör månadsvis med kreditkort?
köp så som jag gjorde, och skippa nåt denna månaden. du tjänar på det 1 användare läser detta ämne0 medlemmar, 1 gäster, 0 anonyma medlemmar |
Trendande produkter |