Hoppa till innehåll

Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Problem med blinkade bild vid uppstart

Inga svar i detta ämne
  • Vänligen logga in för att kunna svara
Motorola Home VIP 1910 (Digitalboxar) 30 6,06 (16) Inga priser
Motorola Home VIP 1910-9 (Digitalboxar) 23 6,15 (13) Inga priser
64 relaterade trådar
* Officiell Tråd - Telia Digital-TV * (30953 inlägg) 1 dag sedan
Telia IP-TV in i HTPC? (592 inlägg) 2 år sedan
Canal Digital IPTV (908 inlägg) 4 år sedan
Samsung 2013 Universal Remote + Motorola VIP1903? (4 inlägg) 5 år sedan
Motorola VIP 1910-9 Canal Digital (3 inlägg) 6 år sedan
Problem efter att jag kopplat till motorola-vip1910-9 till min router (16 inlägg) 9 år sedan
Problem, motorola Vip 1910/canaldigital (4 inlägg) 9 år sedan
Inget ljud i HDMI med Motorola VIP1910-9 till Telia FiberLAN digitalTV (8 inlägg) 9 år sedan
IPTV - HD 'Öppen IPTV' (27 inlägg) 9 år sedan
Telia digitalboxar - VIP 1910-9 vs. VIP 1003 (4 inlägg) 9 år sedan
Motorola VIP1919-9 och Bose v30 (0 inlägg) 9 år sedan
Olika storlekar på LG-tv med telia digitalbox (6 inlägg) 10 år sedan
Fjärren funkar ej... (19 inlägg) 10 år sedan
installations problem (1 inlägg) 10 år sedan
Problem koppla in Digitalbox i Tv (5 inlägg) 10 år sedan
PM: Telias kunder först att testa hdtv i bredbandsnätet (34 inlägg) 10 år sedan
Kna man configurera Motorola 1910-9 box manuellt? (2 inlägg) 10 år sedan
Vad göra med en MOTOROLA 1910 ? (1 inlägg) 10 år sedan
Ingen bild med HDMI? (3 inlägg) 10 år sedan
1080i på Motorola 1910 (3 inlägg) 10 år sedan
Homeplug och Telia bredbands tv (7 inlägg) 10 år sedan
Dum fråga kanske! :-) (1 inlägg) 10 år sedan
Motorola 1910 digitalmottagare (12 inlägg) 10 år sedan
Homebase kommer till Sverige (2 inlägg) 10 år sedan
Motorola + teliafiber + vhs/dvd (0 inlägg) 10 år sedan
Telia digital bredband tv på flera box/tv? (5 inlägg) 10 år sedan
telia digitalbox till tv (fiber Lan) Scart eller Hdmi? (1 inlägg) 10 år sedan
Ny serie HD-boxar från Kreatel! IPTV/DVB-T/MPEG4 (22 inlägg) 10 år sedan
Streama/strömma från PC till motorola 1910 (3 inlägg) 10 år sedan
Telia STB (Motorola VIP 1910-9 (1 inlägg) 10 år sedan
Telia triple play - trådlös? (7 inlägg) 10 år sedan
Telia digital-tv via ADSL med HDMI (10 inlägg) 10 år sedan
Bild via HDMI Telia dig. TV (5 inlägg) 11 år sedan
Telia Digital TV Inspelning (2 inlägg) 11 år sedan
HDTV via bredbandet från Canal Digital (16 inlägg) 11 år sedan
Telia och Viasat (3 inlägg) 11 år sedan
Lundbergs byter comhem till telia i alla sina fastigheter (12 inlägg) 11 år sedan
Smart i datorn (0 inlägg) 11 år sedan
Inloggning (0 inlägg) 11 år sedan
Motorola VIP 1910 - fel programinfo (0 inlägg) 11 år sedan
Motorola hdmi box till lcd datorskärm (1 inlägg) 11 år sedan
Fjärrontrollen till Motorola vip1510 (4 inlägg) 11 år sedan
Multifjärr till Samsung LE40R89 och Sony STR-DB940 samt Telias digitalbox (1 inlägg) 11 år sedan
iptv med HD (3 inlägg) 11 år sedan
PX80E och 1910 Box från Telia (1 inlägg) 11 år sedan
Problem med att ljudet hackar, Telia Digital TV (1 inlägg) 11 år sedan
trådlös TV? (4 inlägg) 11 år sedan
Bredbandsdbolaget (4 inlägg) 11 år sedan
Telia IP-Tv (3 inlägg) 11 år sedan
Telia digital tv kvalitet (1 inlägg) 11 år sedan
HDTV via bredband? (2 inlägg) 11 år sedan
SVT Play flyttar till tv:n och låter dig se OS på tider som passar dig (7 inlägg) 11 år sedan
Telia eller BBB? (1 inlägg) 11 år sedan
Motorola 1910 (2 inlägg) 11 år sedan
blå prickar i rutan (3 inlägg) 11 år sedan
Bildkvalitet på Telias bredbandstv jämfört med parabol (4 inlägg) 11 år sedan
Telia digital-TV (1 inlägg) 11 år sedan
Köp av platt tv för bästa bild (2 inlägg) 11 år sedan
bbb digitalbox (bredbandsbolaget) (8 inlägg) 11 år sedan
Cardsplitter för Telia digital TV (1 inlägg) 11 år sedan
Telia IP-TV (5 inlägg) 11 år sedan
Viasats kanaler till Telias digital-tv-kunder (6 inlägg) 12 år sedan
Någon med Motorola 1910 och Toshiba Z3030? (0 inlägg) 12 år sedan
Manual 1910 (0 inlägg) 12 år sedan

#1

Postad 27 juli 2009 - 19:05

Blom_771
  • Blom_771
  • Wannabe

  • 15 inlägg
  • 0
Hej!
Jag har följande 3 enheter

Motorola VIP1910-9 (digitalbox)
Yamaha RX-V463 (förstärkare)
52LG7000 (lcd tvn)

Jag har kopplat så som min trådbeskrivning alltså HDMI ut från digital boxen in i förstärkaren och ut till Tvn.
När jag startar upp enheterna får jag bild och ljud 1 sekund sen försvinner bilden och ljudet, och sen på igen 1 sekund och så håller den på så ca 15 sek, sen funkar allt. Någon som har nått tips på vad som spökar?
tycker allt blinkade är lite små irriterande fattar inte varför de inte bara fungerar direkt.

MVH Fredrik



0 användare läser detta ämne

0 medlemmar, 0 gäster, 0 anonyma medlemmar

Prisjakt © 2000 - 2020 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.