Hoppa till innehåll

Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

GeForce hittar ej Denon?

5 svar till detta ämne
  • Vänligen logga in för att kunna svara

#1

Postad 10 september 2015 - 22:52

TheBeerHunter
  • TheBeerHunter
  • Amatör

  • 87 inlägg
  • 0

Hej!

Har köpt ett till grafikkort (GeForce GT 610), för att kunna spela upp musik/film via HDMI, till min Denon AVR-1911.
Problemet är att Geforce inte verkar hitta Denon, utan bara om jag har kopplat HDMI direkt till TV:n?

Har just nu kopplat följande:
Geforce GT 610 > HDMI > Denon AVR-1911 i "BD"-uttaget (även testat andra).

Denon "Monitor"-uttaget > HDMI > TV (Samsung LE46C750) på ARC (även testat HDMI 2 DVI).

Varför hittar Geforce inte att jag jag anslutit en kabel till Denon?
(Har testat att avinstallera, installera nya drivrutiner etc.)

Tack på förhand!

Mvh
TheBeerHunter



#2

Postad 26 juni 2016 - 19:04

DanielHedberg
  • DanielHedberg
  • Rookie

  • 4 inlägg
  • 0

Hej,

 

har precis samma problem. Hur löste du det? 

 

MVH 

Daniel 



#3

Postad 26 juni 2016 - 19:08

SKIBBE
  • SKIBBE
  • Guru

  • 4 830 inlägg
  • 0
Hdmi kräver en fungerande bildsignal för att kunna skicka ljud. Pröva att starta igång med tven på och sen stäng av den. Kanske kan funka.
Men kommer sluta funka om den gör en ny "handshake" och märker att det inte finns någon fungerande bildsignal.

Samma orsak varför ljudet dör om energisparläget går in på skärmen som skickar ljudet.

Redigerat av SKIBBE, 26 juni 2016 - 19:10.


#4

Postad 26 juni 2016 - 19:12

DanielHedberg
  • DanielHedberg
  • Rookie

  • 4 inlägg
  • 0

Testade men vill inte funka :/



#5

Postad 26 juni 2016 - 22:40

Mushunt
  • Mushunt
  • Mästare

  • 2 846 inlägg
  • 0

Googla lite o många verkar ha problem med just Denon. Någon hade stängt av Anynet samt arc på sin tv då hade bilden hoppat igång.

Senaste firmware?

 

EDIT

 

Denna person verkade fått ordning på sitt problem iaf.

 

http://www.tomsguide...er-monitor.html


Redigerat av Mushunt, 26 juni 2016 - 23:04.


#6

Postad 26 juni 2016 - 23:39

TheBeerHunter
  • TheBeerHunter
  • Amatör

  • 87 inlägg
  • 0

Testade med en annan receiver och det funkade klockrent.
Jag konstaterade att HDMI-portarna på min Denon hade lagt av, tyvärr...

Så jag köpte mig en ny receiver (Denon AVR-X2200W) och nu funkar allt som det ska igen. Dyrt, men hoppas du inte har samma fel som jag.

Lycka till!





0 användare läser detta ämne

0 medlemmar, 0 gäster, 0 anonyma medlemmar

Prisjakt © 2000 - 2020 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.