Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng
Hemma hos mr-välljud
Medlem sedan: 2007-02-05
Senaste uppdatering: 2013-05-16 08:20:47
 Har 360 bilder i galleriet     0 filmer i filmsamlingen    skrivit 3700 inlägg i forumet
 mr-välljuds forumprofil
 Galleri (360)  Filmsamling (0)  Gästbok (39)  Mina omdömen
Power of nature... HiFi-anläggning
Viktat medelbetyg:  (9.69) (baserat på 15 st)  Kommentarer      Anmäl detta album

Enligt mitt egna tema bilder i naturen av saker jag ägt och eller äger. Har lite mer än normalt men det är skoj. Jag har som jag noterat haft så pass att det är läge att dela upp dem i olika album.

Produkter i albumet:
Bilder i detta album Växla till minatyrbilder
Accuphase P-300v
Japanska storheten Accuphase grundades som ett ursteg ur Kenwood för länge sedan. Ett konstlat ägande och ett inegrerande mellan Trio och andra gör företaget komplicerat. Detta till trotts kan vi idag konstatera en sak och det är att företaget gått från klarthet till klarhet genom historien och bevisat sig som en av de mest genuina och kompletta elektronikföretagen av alla. I dag står man på toppen med spaltmil av rosor. Detta trotts att man inte ens bekymrat sig det minsta att försöka göra något som är åtkompligt för den nyvandrade hifienusiesten. Nä Accupase tillverkar Ren HIEND.. Detta i den allra högsta serien av tung hifi.
P300v är den sista uppgraderingen av 300a serien och kommer från ca 1990 eller nått år efter. Kostade över 30kkr redan då. Leverar 200w per kanal och det är klart underspecat eller mycket ärligt specat. Stegeg väger 33kg på vågen och känns helt bottenlöst. Otroligt kraftfullt och det viktigaste av allt är att det förutom det fina ljudet är så vackert och klassfullt att man känner sig som bankman bara man slår på steget. :)
Jag är stolt ägare och kommer att ha svårt att sälja detta. :)

Var och campade lite med grabbarna och slängde med lite barlast i bilen för eventuellt kodakmoment och här kommer resultatet. Antjärns camping i västernorrland fick stå motiv. :) En japan i sverige bland tyskar och holländare blev till en internationell soppa med dagens fångst i förgrunden. Grabbens hittills största borre. 32cm lång och riktigt stridig. Vi kunde inte lyfta den rakt upp då vi var rädd att den skulle knäcka linan. (2010-08-12 11:30:19) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    
Produkter på bilden:  Accuphase p-300v

Accphase C-11
Ett verkliget läckert försteg som i sanning ger boost och god själkänsla likaväl som skönt ljud. Som alla Accuphase andas det kvalite rakt igenom och ingenting känns som svagt eller klent. Det är Rolls Royce av hifi detta och det är långt ifrån bara prestanda som är viktigt. Varje stavelse och knapp är genomtänkt. Det hela packas väl och prisätts därefter. Detta försteg har allt man egentligen behöver och låter raktigenom mycket bra. Det är lite åt det varmare hållet.

Jag är svag för Accuphase och detta försteg kommer nog att leva med mig ett långt tag faktiskt även om jag inte egenligen anväder det. :)

Begpriserna torde gör detta försteg till väl investerade pengar idag så det är val mest väl att inte sälja :) (2009-08-23 08:02:12) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    
Produkter på bilden:  Accuphase c11

Acurus a-250
Acurus var ett steg som såldes av hifiklubben under senare delen av 90-talet och kostade då runt 14kkr. En rätt tung summa för ett svart steg som väger 9kg. Man påstår dessutom att det levererar 250w per kanal.
Jag var skeptisk och gjorde ett byte med ett par Dali som jag ändå gillade. Ansåg nog att jag var lite dum men efter att testat steget insåg jag att oj vilket kraftfullt steg och så rent och luftigt ljudet blev.
Då spelade jag med dubbla Nad 214 bryggade som drev ett par Audio Vector M3 signatur och med byte med dessa tunga steg till detta singelsteg gav ett haksläppande lyft på ljudet. :) M3orna vaknade till liv på ett helt nytt sätt. jag var så glad att jag senare hade nära övermod till detta steg i tron att det kunde slå var som helst. :)
Vilketsom är det ett svårslaget steg och som budgetbomd till många svindyra hiendanläggningar skulle jag slänga ihop detta steg med ett par NHT 2,5i och en halvvettig CD och i tester skulle många tappa hakorna över hur långa man faktiskt kan komma med överkomliga saker :) (2009-06-08 19:36:17) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    
Produkter på bilden:  Acurus A250

Anthem mca 3
Kanadensare med hjärta och själ. Fick tag på denna pjäs när jag var ute efter att bygga ihop min efterlängtade monsterbio.. Hade Poa 6600a samt detta med A122c som center och Rsp1068 som processor. Wijk V5 som frontar samt Epos m12i som bakkanler. Dyra kablar rakt igenom.. 4st Sub evidence subbar.. :P :P :P detta var hmmmmm mmmmmmmm ohhhhhhhh dröm och det lät så bra att jag än minns det med värmde.. Detta steg drev alltså center och bak med äkta 160w per ch. Steget arbetade lätt och låter väldigt likt Rotel. Jag tycker man kan se på detta steg som en ren arbetshäst som är konstruerat som tre sepparata monosteg i samma kabinett.
Dessa tre är enkel och rejäl vilker ger intryck att vara skottsäkert. Ett kanonsteg för dem som har just detta behov.
Kan inte annat än just anese att jag är nöjd med steget. Tråkigt att någon fick mig att sälja det :) och lite för billigt men annat så gav det ett bestående intryck som homogent och rätt.
(2010-07-17 14:10:42) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    
Produkter på bilden:  Anthem MCA 30

Audio Pro M7
Kanonfint steg som sannerligen inte skämmer sig. Tillverkas väl av Nad med label Audio pro. Dubbla trafos och genuint. mycket flexibelt steg som klarar bryggning och även 123 eller 4 kanaler.. Jag har bara kört det i 2k men det är klart en 10kg pjäs som kan göra sitt jobb och egentligen alldeles för bra. För de pengar de betingar idag är det ju rena skrattfabriken. Kan man bara stå ut med designen som är allt annat än upphetsande.. Den fula gröna tonen sen som tja på efterkrigstiden tjände syfte att lite bevisa att detta vara militärspecat och det gick liksom hem då men idag är det näta nog hemskt att ha sådana urfula saker i ett hem.. modet ändras väl iofs men jag kan inte hur jag än beter mig göra annat är påtala att denna maskin är utan desing.

Man kan hitta sådana här för 1500:- löjligt bra för slantarna. :) bara och spela.. (2011-08-04 23:31:27) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    
Produkter på bilden:  Audio Pro M.7

Cambridge C-500
Best Bang for the Buck när det kom och på tok för bra till priset men inte världsklass dock än helt ok.. Skulle gärna återknyta kontakt med ett igen.. :) Kul leksak med tillhörande steg P500 :) (2011-08-05 16:01:43) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    
Produkter på bilden:  Cambridge Audio C500

Carver A-760x
Monstersteg a 2x380w i 8ohm :O 1100w stabilt i 2ohm. Jisses så detta steg lirar. Naturligt enkelt med pondus av sällan skådat slag. 5900:- på rehifi är de billigaste välljud jag än så länge bringat fram. EN del skulle nog kalla detta steg kallt och analytiskt. Gräver fram alla detaljer i en signal. Mi like. :) SOPAR BANAN MED POA 6600a från DENON. hehe. (2009-06-25 23:02:33) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    
Produkter på bilden:  Carver a-760x

Creek p42
Ett enligt min smak smäckert smycke i hifihimlen. :) Rätt design inget nonsen bara korrekt och snyggt ljud. Mycket saknat tyvärr. Ibland ser man inte skogen för alla träd.
Det minomalistiska och smäckra är ibland det mest genialiska. Det behövs liksom egenligen inte mer än detta och komstruktören och skaparen, bäraren av passionen Mike Creek var ju ingen dumskalle. Ljudet är lite åt det varmare hållet men inte så det stör. Försteget är riktigt bra och långt bättre än priset. Det som saknas är fjärr men annars är det som sagt sunt konstruerat :) (2011-08-05 15:59:41) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    
Produkter på bilden:  Creek Audio P42

Denon poa-3000
En 36kg tungt AB steg från Denon som sanningen å säga ger skitsmak i munnen vid förslyttning men levererar mycket kraftigt och bra ljud. Ett powerhouse med hiend ambitioner. Även detta är lite å det varmare hållet. Blir hett som en grill på ovansidan och är inte miljövänligt vid drift. hehe! Tyvärr hittar man inte många av dessa beggade så modellen inte såldes i sverige :( (2009-06-28 09:13:57) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    
Produkter på bilden:  Denon POA-3000

Denon poa-6600a
Ett par power tower som verkligen är bang for the buck. 32kg muskler och 260w 8ohm är i sanning mycket åka med för sanslösa pengar. Dock inte världbäst... Är aningen mjuka och varma i ljudbilden viket är lite färgning. Men dock är detta mycket bra steg som när de kommer ut beggade borde få betraktaren att göra halt och snabbt titta på kontot. (2009-06-27 21:20:02) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    
Produkter på bilden:  Denon POA-6600A

Denon poa-2400
Detta steg såldes efter att varit i min ägo i 10år. En otroligt fin gemenskap som på senare år för sällan utövades. Poa 2400 är ett riktigt powerhouse och ett kanonsteg som med sina 22kg och 2x200w skrämmer skiten ur de flesta högtalare. Steget har såväl pondus som auktoritet och leverar nära bottenlöst med effekt. Ser man förbi en enklare designen så har man en krelliknande styrka som pulserar ut och ljudet är rent och dynamiskt.
Har man inga höga märkesbehov eller designkrav så är det inte så att man egentligen behöver mer än vad ett steg som detta ger. Byggt som en pansarvagn och som gjort för att misshandlas med timmar av stenhård musik.. Detta steg är från den tiden då man fortfarande till rimliga pengar byggde riktigt bra steg och sett till vad dessa betingar i begvärde på marknade så är det riktigt riktigt riktigt fina steg.
Negativt på dem är desing, och enkelhet samt fruktansvärt kassa terminaler. Hade även önskat att dessa steghade haft XLR..
Men jag tycker nog att detta är i paritet med rosade Nad 208/218 med till typ halva priset och det är ju topp.. :)

(2009-09-05 19:30:21) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    
Produkter på bilden:  Denon POA-2400

Electrocompaniet ec4
Ett verkligt vacker och välbyggt steg men det är aningen sömnat i ljudet åt det varma hållet. Jag gillar dock ambitionen och designen så detta är med saknad jag har i backspegeln. Ett enligt mig trevligt försteg som saknar fjärr men är fullbalanserat och på insidan byggt med höga ambitioner. Riktigt påkostat och nypriset på runt 16000:- vittnar om att det är att räkna med. Jag har som en dumskalle hat iväg det och kommer säker i framtiden att måsta köpa ett igen. Men man vill liksom ha även slutsteget till eftersom det är för ögat en fröjd att få dem ihop. (2009-06-14 20:57:45) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    
Produkter på bilden:  Electrocompaniet EC 4.0

JVC m3030
Ett Photomoment. Hifiklubben i bakgrunden och ett riktigt fint steg i förgrunden. 20kg och 2x150w
Brutalt och snyggt.
Jag fick givetvis en och annan blick vit tillfället men det är ju inte jag om jag inte gör så här och det är lite mitt trademark. Kul och underligt.
Steget är inte så mycket att orda om så jag var nödd att lösa det med en vacker bild.

Eftesom jag köper och säljer hifi så har jag tillfälle att ofta göra kula montage av bilder. Jag blir om inte anna rik på erfarenheter. :) (2012-03-02 16:21:29) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    
Produkter på bilden:  JVC m3030

Krell Kav-280p
Mitt första Krell. En kortlivad historia :( Numer på väg mot en forumvän här på MHB. Krell har ett distingt men silkeslent ljud. Det är magi i varje ton. Den gräver bas som få andra och är soundshapead med stil. Vacker att se på och känslan att ha den mellan fingrarna är fantastisk.

Jag gillar Krell :) Saknar den oerhört. :( (2012-03-14 17:40:48) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    
Produkter på bilden:  Krell KAV-280p

Jungsson Ja-99 de lux
Riktigt vacker skapelse från Kina. Kan inte klaga på återgivningen heller. Designen är dock det man fastnar för. 2x80w klass A:) Pure klass A.

Precis som med MFL p170 och Electrokompaniet villet jag föreviga vår gamla gärsgård innan den gick till historien och denna bild muterade till ett konstverk.Flera har kommenterat den som lite predetorkänsla när den försvinner i miljön. (2009-06-10 19:40:26) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    
Produkter på bilden:  Jungson JA-99C Deluxe

Kenwood L-07m
(2011-08-07 16:45:41) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    
Produkter på bilden:  Kenwood L-07M

Luxman C-02
(2011-08-08 00:09:39) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    
Produkter på bilden:  Luxman C-02

Maccormac DNA 0,5 delux.
Detta Amerikanska steg har sannerligen hjärtat på rätt ställe. Tillsammans med A250 från Acurus och Muse one hundred sixty bland de absolut bästa som går att bringa till sunda pengar. Kristallklart, neutralt och utan större svagheter. Kraften är underspecad till 100w men det känns grymt kraftig och driver svåra laster bra dock är det begränsat men klarar man sig så är ljudet magiskt.
Detta är Budgethiend och svårt är dett att hitta dem men när KÖP!!

Saknar XLR in men man får kanske inte allt. (2011-11-17 19:49:52) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    
Produkter på bilden:  McCormack DNA - 0.5

Muse One hundred sixty
Ett riktigt hiendsteg. Köpte detta tillsammans med tillhörande försteg med vetskap om att de kan vara en riktigt bra kombo. Gissa om jag fick rätt. Detta märke är litet och relativt okänt i Svedala vilket är tur för de som handlar ett beggat för priserna motsvarar inte prestandan :)
Detta steg kostade ca 25kkr och är ett sanslöst ren och välljudande steg. Jag Brukar ta som referens Acurus A250 som är bäst pris prestanda bland alla steg hittills och detta är bättre :)

Muse gör inga fel och lägger inte till eller drar ifrån på nått utan levererar ljud i referenklass som bara är att le och lyssna. Detta slår det mesta på fingrarna och skall jag klaga på nått finns det en detalj och det är att det är lite klent. Hade det vara varit 100e till hade hifinirvana varit på plats. :) Men det driver ändå det absolut mesta med glans så det är ett steg att höja ögonbrynen när det kommer ut :) (2011-11-03 06:04:13) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    
Produkter på bilden:

Muse model three signatur
Detta är nog bland de bästa försteg jag hört. Kristallklart och puristiskt. Gör ingenting fel. Ren fyndvarning om du hittar dem beg. Nypris på dessa låg på runt 36000:- och beg har jag sett dem runt 6000-7500 vilket är crazy. Fullbalanserat. Sjukt bra :) Vacker? Nä inte ett dugg. :) Men står man ut med den sovjetiska designen så har man en partner för livet. (2011-08-08 18:01:39) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    
Produkter på bilden:

Musical Fidelity P170
(2010-05-31 07:36:04) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    
Produkter på bilden:  Musical Fidelity P170

Musical Fidelity p140x
(2011-08-10 23:52:53)
Produkter på bilden:  Musical Fidelity P140-X

Musical Fidelity P172
(2011-08-09 08:08:06) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    
Produkter på bilden:  Musical Fidelity P172

Musical Fidelity The preamp..
(2011-08-09 08:09:52) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    
Produkter på bilden:  Musical Fidelity The Preamp

Musical Fidelity X-a50
Detta är nog bland det sämsta Musikal Fidelity släppt väg. Dyrt och ändå inte lättplacerade samtidigt som de är rätt mediokra, dvs de är inte ett dugg bättre än ett par Vincent sp996. Men nypriset var rätt stort. 50w är dessutom inte mycket åka med. Nä lite besviken vart jag med dessa. Den lilla X.pre som försteget heter med rör i var ju dessutom kasst. Så skall man ha dessa så lär man behöva ett annat försteg och då tappar man lite av designiden? Nåja. Ej saknade. :) men erfarenheten är rikare. (2011-08-11 07:59:28) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    
Produkter på bilden:  Musical Fidelity X-A50

Nad 214
(2012-03-28 21:36:40) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    
Produkter på bilden:  NAD 214

Nad s200
Detta är ett riktigt bra steg. Korrekt och med riktigt tung bas. Toppen känns luftig och allt är dynamiskt och fint.. Jag tycker att detta är ett riktigt kanonsteg.. Idag på begmarknader kan man hitta dessa för mellan 7-8kkr och detta är peanuts för vad detta steg levererar. jag anser att PP för denna maskin är oerhört högt idag. Sen är det snyggt. Bland alla mina steg som jag har och har ägt är nog S200 med A250 dna 0,5deluxe mm bland de klart bättre. Primare A32 samt andra liknande som man har mer förväntningar på känns plödsligt överprissatta även om det är bra pryttlar :)
Känner än inget behov av att sälja detta steg men utan sitter glad över att äga :) tungt är det med. :P (2011-10-02 16:34:48) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    
Produkter på bilden:  NAD S200

Perreaux SM-6p
Exlusiv Hiend från Nya Zeeland. Nypris 33kkr vilken är ett skämt men som beggat för runt 5-6k är det ett mycket vettigt alternativ som väl matchar upp ML krell mfl. :) Men billigare.

Perreaux är mycket prisvärt som second hand, Sm6 har knepig design men som ljudförmedlare är den riktigt bra. Fullbalanserad och fjärr. Jag har haft denna i min ägo i nära 6år. Köpte min just året gammal vilket gör det till en av de sämre affärer jag troligen utfört. :) hehe. Men det är ju å andra sidan svårt att skilja sig när man hittat en riktigt bra maskin.

Foto taget hemma i rabatten. Rabatt är ju något man gärna tar på sina läppar vid hifi inköp men det närmaste de flesta av oss kommer rabatt är kanske hemma på gården. (2009-06-11 21:16:39) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    
Produkter på bilden:  Perreaux SM6P

Pioneer C-90
Legendariska elite-serien från Pioneer och största tyngsta försteget. Skulle även köpa tillhörande slutsteg och den kombon ansåg jag då bland de vackraste som fanns och eller finns än. Helt magisk kombo estetiskt. M90 var dock vid sista test innan trp till mig defekt och köpte avslutades med endast ett försteg. Närmare än så har jag aldrig varit M90 stege.. :(
Väl hemma var förväntnignarna oerhört stora och det visar sig att detta steg är relästyrs och fungerar sisådär vilket skapade en del obehag innan det gick att lyssna på.. Även då när väl tillslut lyssning kom till skott var inte leveransen av ljud ritkigt min kopp te. Lite mörkare och lite trist i ljudet faktiskt och de blev att justera på diskant för att få den lyssningsbar. Många av dessa japaner i vissa årgångar har liksom en grundklang av att vara lite varm och mjuk i ljudet och allt känns lite mörk och murrigt och uddlöst. Nä jag skrev av den med lite besvikelse tyvärr.
Efter vissa uttalande negativt har jag fått kastat i ansiktet av diggare att jag inte fattar nått men kan inte annat än säga att jag även nu inte vänder skallen efter ett till när jag nån gång ibland ser det på begmarknadet.
Även om detta var Deras prestigeserie och allt skulle vara kompromisslöst mm så finns där små pluttiga saker som utan vidare spelar musik bätter till rimliga pengar dessutom. Numer är de inte så dyra och om man låter bli den där dumma pure direct så är den helt ok så om man gillar det estetiska och den är i vettiga pengar så kör men som sagt jag är inte jättesugen på ett till :)
(2011-08-27 20:08:08) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    
Produkter på bilden:  Pioneer C-90

Primare A30.5
Älskar Primare.
Tunga genuina välbyggda maskiner som Presterar superbt. Jag har alltid varit svag för primare. Detta steg gjorde inte mig besviken. Hur mycket ork som helst.
Snyggt, välljudande och otroligt med fellgood.
+5 synd man alltid lyckas hitta köpare på saker man älskar :)
Men nu är om inte annat en tröst i att Primare A30.3 är på väg hem och mitt älskade A32 har jag ju men det törs jag inte annonsera. :) (2012-03-03 10:05:24) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    
Produkter på bilden:  Primare A30.5

Primare a30.3
Jag älskar primare. Det är ett märke som alltid är genuint välbyggt och välljudande och viktigt men inte avgörande för mig otroligt vacker. Jag älskar deras designspråk. Har haft och har en hel rad av Priamres produkter. En sak till som gör att de håller är att de håller andrahandsvärde väldigt bra. Det är genuint bra köp. Det är ingen hemlighet att jag driver en hifihandel men varje gång jag måste avyttra en Primare sliter det lite extra i mig. :)
Tack och lov av ingen ännu slitit detta steg från mig.
Kan berätta att jag hade inkopplat detta steg tillsammans med Primare A32 och Spa21 som försteg. Som läsare en Primare v26 dvd. Snacka om tungt och maffigt rack. Högtalarna i sammanhanget var QRS neptunus och center Dali Ikon nyaste och bakkanaler Linn komponent 106 och en enort SVS bas som barnen kallar tunnbasen. :) den är allt annat än tunn;)
Den bioupplevelsen och musikupplevelsen önskar jag fler att få njuta av. (2012-03-18 07:33:51) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    
Produkter på bilden:

Quad 303
(2012-03-28 21:37:07) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    
Produkter på bilden:  Quad 303

Rotel rsp-1068
Vet inget om det. Fick det idag och är nyfiken som en katt. :)

Foto taget vid sikehamn. Mycket vackert ställe. Några unrande turister satte kaffet i vrångstrupennär oasen penetrerades av en dåre med hemelektronik ute till havs. (2009-07-14 21:00:25) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    
Produkter på bilden:  Rotel RSP-1068

Sony TA-220
Genuint steg från Sony. Klassisk design och stilfullt. Låter rent och snyggt och än om det är på 4kanaler som ban bryggas till stereo så känns det ordinärt. Det saknar rästyrkan och bottendrag som mer kraftfulla steg har. Perfekt att fyllar ut hemmabio med som trekanaligt. Vikt ca12 kg.

Kan inte säga att steget är neturalt och korrekt. Inget tjaft alls så. Låter bra ser bra ut men är lite tveksamt på låga impesanser och saknar råstyrka.. Sammafattningsvis. (2011-11-21 20:43:26) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    
Produkter på bilden:

Sony Ta-E9000es
Det bästa i hemmabioväg jag haft och sett till DD5.1/DTS är det nog inget nått som kommer inom närhet av normala maskiner i dag. Dock lite out of fashion med tanke på att den inte stödjer många nya format. OTROLIGT BRA även som musikförsteg då det är mycket neutralt och korrekt. Jag har nu pansionerat denna till förmån för en modernare Rotel Rsp-1068 men säljer den aldrig. (2009-07-15 10:43:55) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    
Produkter på bilden:  Sony TA-N9000ES

Vincent sp-996
Magiskt vackra och väldigt minimalistiska. Genialisk design. Dock har dessa en ordinär insida och med brus/brum och annat signifikativt för en billig produkt. Bra med pulver dock vilket är plus. DOCK lite klen enligt mig och de kämpa illa med tyngre laster. Riktigt vettigt om man inte har alltför tunga laster och har lite ont om plats. Jag kan inte säga att de låter dåligt utan det är ett rak och enkelt steg i en läcker förpackning men där stannar det för mig som har andra preferenser. Hade 5st till en riktigt häftig bio med Klipsch och då lirade det rätt ok :) (2009-06-08 19:47:26) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    
Produkter på bilden:  Vincent SP-996

Vincent SP-997
Bytte med dessa utan att riktigt ränka med dem men blev sannerligen förvånad över enorm kämparanda och riktigt bra ljud. Känns såväl stark som ren och klar. Jag lyfter på hatten. Efter att tidigare haft 996 som jag egentlgien var sådär nöjd med. hade 5st varav 3 med brumm och två fungerande och även lite klen enligt min erfarenhet så känns dessa med grädde på utan elaka brum eller andra störningar och med kraftigare ljud så det är klart ett lyft mot 996. Måste faktiskt säga att de tom känns prisvärda även om jag för de pengar de kostar skulle köpt andra saker så är det mer av personliga preferernse som styr detta. Nu har jag ett par och känner inte att jag har behov av att sälja dem snabbt. :) (2011-10-23 19:22:16) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    
Produkter på bilden:  Vincent SP-997

Xindak XA-8250
Ett oerhört genuint försteg som egentligen gör allt rätt. Dubbla trafos, 10kg och fullbalanserat. Dock kompromisslöst då det är såväl utan fjärr som inget extra över huvud taget. Ljudmässigt är det helt kanonbra, utan nått som sticker ut eller nått som är direkt fel. spelar i samma liga som Primare som andra lysande maskiner. Den smidiga designen är även ett trevligt attribut. Dock saknas lite charm i designen om man får önska. :) Jag gillar den och vad den prestererar för relativt små pengar. man får normalt ca 3500:- beg för ett sådant här och det är väl investerade pengar. :) (2011-10-23 18:49:03) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    
Produkter på bilden:  Xindak XA8250

Zachry d-250
En gem för folk som gillar DIY... Hade detta till en defekt sub ett tag och jösses va ddet lirar .:) Kanonfint och med det lilla priset.. För billigt. Har dock inte testat det som fullregister än..men antar att det är bäst lämpat som substeg (2011-08-04 09:10:28) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    
Produkter på bilden:  Zachry D-250


 
Viktat medelbetyg:  (9.69) (baserat på 15 st)  Visa lista
Unregisteredb27a28b7    2011-07-22 11:04:06
Unregistered95265801    2011-07-21 23:58:38
Unregisterede493dc0a    2009-09-09 09:24:31
Unregistered1961c733    2009-07-28 16:33:20
Audiovector    2009-07-04 00:06:25
disromance    2009-02-10 20:24:05
Unregistered2e3a526b    2009-01-25 22:02:59
Unregistered6781e223    2009-01-24 21:51:35
Unregistered28641812    2009-01-22 00:40:17
jonasprivate    2009-01-21 22:27:43
nickeskbg    2009-01-08 18:38:58
Ingemar100    2009-01-08 14:38:23
Unregistered99ed7140    2009-01-07 16:44:07
bananplanta    2009-01-07 16:38:48
Unregistered89a7be48    2009-01-07 16:18:47
Ge betyg
Du måste vara inloggad för att kunna sätta betyg.
Om du vill använda lite fler avancerade alternativ när du svarar, eller om du vill se alla kommentarer så kan du gå till forumtråden för kommentarer på just detta album.
cool_hifi   2012-03-29 08:35:27 Anmäl
denon poa 6600 a
Kan släppa loss 1100 watt per kanal (1 - 2ohm)

och då är dom stabila :)
mr-välljud   2012-03-02 16:25:29 Anmäl
Tack själv alla. Mer än välkomna att höra av er om ni har behov av såväl konsulting som köp/sälj frågor :) Jag finns alltid tillgänglig. PM eller mail.
Nattlorden   2011-11-17 21:54:23 Anmäl
Kul att du också gillar Acurusen.
NAD 200 är samma steg som 218 som jag har till mina basmoduler - 208 spelar ytterligare lite renare och med mer kontroll om du får möjlighet att prova.
Unregistered89a7be48   2011-11-17 19:56:57 Anmäl
Underbart underhållande som vanligt när man tittar in hos dig, Tack =)
s.m.f   2011-11-03 06:29:52 Anmäl
Härligt att se lite Muse i sverige, har ägt 160, model 3 sign, model 300 samt Erato. varit toknöjd genom alla åren.
Har du fått justerad bias på dina steg. De 2 160 och 300 jag haft har inte varit helt matchade, när dom matchades med lätt uppjusterad bias blev det nya höjder.
mr-välljud   2011-11-03 06:09:32 Anmäl
Stämmer :) Syns det? Det är ju jäkligt kul numer eftersom det går så bra i hockeyn??? grrrr
Ala_95   2011-10-23 21:34:11 Anmäl
Håller du till i s-vall trakten? (bild)
mr-välljud   2011-10-23 21:30:07 Anmäl
Tack!! Jag kompletterar texterna eftersom så det kommer mer och mer efter hand. :)

k.rydberg   2011-10-23 19:41:40 Anmäl
Alltid lika kul att läsa det du skriver, hoppas du har mycket kvar att fota och skriva om :)
mr-välljud   2011-10-23 19:28:45 Anmäl
Som ni ser är detta album lite omdirigerat :) men kommentera gäran om ni ser nått ni gillar.
Du måste vara inloggad för att kunna ge kommentarer.
Vilka bilder visas här?
 Fler
Trendande produkter
Prisjakt © 2000 - 2024 Prisjakt   Cookiepolicy.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.  Hantera cookie-inställningar.